Referenties voor architectonische lichtontwerpen van SPOT ON

“Paulo van Cuijck is als lichtontwerper zeer creatief en vertaalt de wens van de opdrachtgever op een slimme manier tot een origineel lichtconcept. Het was een plezier om met Paulo samen te werken.”

Emiel Lamers – architect en eigenaar Emiel Lamers Architectures, Amsterdam

“De verlichting van ons kantoor aan de Sint Annenstraat was onvoldoende, met name in de donkere maanden. Storend tijdens het werk en voor de huisconcerten die we organiseren. Een nieuw lichtontwerp – gemaakt door SPOT ON – geeft het kantoor de juiste lichtkwaliteit en maakt het visueel aangenaam. En de historische details van dit oudste stenen woonhuis van Amsterdam worden nu geaccentueerd. Het NMF-kantoor is er weer geheel klaar voor musici en bezoekers te ontvangen.”

Lennart van der Sman, medewerker productie en promotie Nationaal Muziekinstrumenten Fonds, Amsterdam

“Paulo heeft in korte tijd een opvallende en effectieve lichtinstallatie binnen ons kantoor gerealiseerd. Vooraf bedachte elementen zijn mooi en helder uitgelicht, hierdoor heeft de ruimte een meer professionele uitstraling gekregen. Paulo was voor het geheel verantwoordelijk, van ontwerp tot realisatie. Hij is zowel creatief als hands-on, een erg prettig persoon om mee te werken. En het resultaat mag er zijn!”

Maarten Dirksen, directeur Basic Orange, Amsterdam