Zelfbouwhuis

Woning en tuin, Amsterdam Noord

De eigenaren wilden een thuis waarin zij wonen en werken flexibel kunnen combineren, een plek die rust biedt. De architect heeft veel aandacht besteed aan duurzaamheid en een prettig en gezond binnenklimaat door maximaal gebruik van natuurlijke, herbruikbare materialen. SPOT ON heeft dit weerspiegeld in een lichtontwerp dat functionaliteit, welzijn en verrassing combineert. De verlichting benadrukt de natuurlijke materialen en brengt met subtiele lichteffecten extra sprankel in de ruimte. De armaturen en voedingen zijn zeer energiezuinig en naadloos dimbaar. Architectuur: Studio Femke van de Voort. Fotografie: Eep Photo

Tough and sustainable self-built house

The owners wanted a home in which they could flexibly combine work and private life, a place to feel at ease. The architect paid close attention to sustainability and created a pleasant and healthy indoor climate through maximum use of natural, reusable materials. SPOT ON has reflected to this with a lighting design that combines functionality, wellbeing and surprise. The lighting emphasizes the natural materials and adds sparkle to the space with subtle lighting effects. The luminaires and controls are highly energy-efficient and seamlessly dimmable.

© 2019 SPOT ON lichtontwerp Designed by WPlook Studio